Rode leren jas

Afgelopen weekend zijn wij met een grote groep de kroeg ingedoken. Naar elkaar een lange tijd niet gezien was het hoog tijd geworden om eens bij te kletsen. Hierdoor zijn wij van het weekend naar de stad gegaan en hebben een kroeg bezocht. Uiteindelijk kwam hij met zijn rode leren jas binnen

Rode leren jas

Verliefd!

In één klap was ik spontaan verliefd geworden op zijn jas. Zelf ben ik de enige in de gehele vriendengroep die nog geen relatie hebt. Op zich heb ik het ook niet nodig maar nadat ik hem zag voelde ik mezelf anders. Het leek wel alsof ik verliefd was geworden op hem. Naarmate de avond valt werd onze vriendengroep met de minuut groter. Ook deze man kwam er vervolgens met zijn groep bij zitten. Uiteindelijk ben ik met hem in gesprek gegaan en dit was enorm gezellig! Ook zijn leren jas kwam ter sprake waardoor ik hier enthousiast op heb geantwoord.

Zo hebben wij onze nummers gewisseld om vaker af te spreken. Zelf ging ik er niet vanuit dat ik een bericht zou krijgen van hem. Echter was ik nog niet eens thuis of ik had al een bericht van hem!