Als eigenaar van een goedlopend bedrijf is het ook wel eens lekker om thuis tot rust te komen. Iets wat mij momenteel niet lukt en waar ik aardig van baal. Wanneer ik namelijk thuis kom uit het werk heb ik twee kinderen die mijn aandacht natuurlijk willen hebben. Pas wanneer hun op bed liggen kan ik mijn rust zien te pakken, echter is dit voor korte duur aangezien ikzelf dan ook erg moe ben van het werken. Doordat ik hier een oplossing voor wilde vinden ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop iets te weten wat ik eraan kan doen. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik eens een keer een meditatie oefening uit moet voeren. Door te mediteren zorg je er goed voor dat jou lichaam en geest tot rust komen en het weer gezamenlijk oppakken. Natuurlijk wilde ik dit maar al te graag waardoor ik ervoor heb gekozen om een cursus hierin te gaan volgen. Door middel van deze cursus leer je op de juiste manier jouw lichaam de rust te geven in wat het nodig heeft. Ik weet in ieder geval zeker dat ik me voorlopig geen zorgen meer hoef te maken om mijn stress niveau. 

voorstel-banner-algemeen