Ik zocht naar goede en sterke winterjassen met bontkraag heren en ik kwam op een goede website uit met genoeg aanbod. Je zult denken: waarom nu alweer op zoek naar winterjassen, de winter is net voorbij! Ik doe dit eigenlijk altijd, wanneer een seizoen voorbij is, ga ik alvast shoppen voor een volgend seizoen. Vaak omdat de prijzen dan wat lager zijn en er genoeg mooi en kwalitatief spul is. Er zijn echt heel veel opties, dus ik moet nog even goed uitzoeken wat ik wil. Misschien dat ik er wel drie bestel, en dan kijk welke mij het beste staat.

versano-winterjas-met-bontkraag-lang-charlet-blauw-voor

En de lentejassen dan?

Nou, geen zorgen. Die heb ik namelijk al in huis! Natuurlijk heb ik die dus vorig lente al gehaald. Je hebt natuurlijk wel een risico dat het een seizoen later al uit de mode is, maar ik geef daar niet zoveel om. Ik vind dat je beter voor goede en kwalitatieve producten kan zorgen, dan mee gaan met de ‘trend’. Er zijn zoveel trends die zo vlug weer voorbijgaan, ik kan mij niet voorstellen dat er zoveel mensen daar mee bezig zijn. Volgens mij geef je dan ook onnodig geld uit.