psychotherapie

psychotherapie

Tijd voor verandering in mijn leven

Een tijd geleden ben ik gaan zoeken naar psycholoog Rotterdam. Na mij een tijdje niet goed te hebben gevoeld, wist ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde met iemand samenwerken om mijn gemoedstoestand te verbeteren. Dat kon ik natuurlijk doen door een psycholoog in Rotterdam te vinden. Hij of zij kon het dan met mij gaan hebben over alles dat er dwars zat en eventuele oude wonden die ik nog niet verzorgd heb. Mentaal dan! Al snel kwam ik bij Kim Boersema terecht. Online las ik al dat zij een hoog aangeschreven psycholoog in Rotterdam is. Na wat rond te hebben gevraagd, vertelde een vriend van mij dat zijn vrouw ook bij Kim Boersema was geweest! Iedereen is erg tevreden over haar, dus het leek mij tijd om eens kennis te maken.

Wij hebben het gehad over wat zij voor mij zou kunnen betekenen en het voelde direct goed. Voorheen had ik nogal afkeer tegen therapie, alsof ik niet accepteerde dat ik hulp nodig had. Nu weet ik beter en werkt het alleen maar in mijn voordeel. Aan iedereen die hier het zelfde in staat kan ik het alleen maar aanraden. En als jij een goede therapeut in Rotterdam zoekt, weet jij nu ook waar je moet zijn!