Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een picknickbank. Dit omdat wij recent onze tuin hebben gerenoveerd en ik het wel hoog tijd vind om te genieten. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken aangezien ik het niet kon vinden in de nabije tuincentrum. Tijdens mijn zoektocht ben ik vervolgens terecht gekomen op de website van Pingpongtafel.nl. Een ruime assortiment met diverse meubels is gewoonweg fenomenaal. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien.

download (2)

Besteld

Zodoende ben ik bij dit bedrijf een bestelling gaan plaatsten. Dit verliep onwijs soepel waardoor ik nog geen vijf minuten later mijn bestelling al had geplaatst. Ik hoefde alleen maar op de aangegeven tijdstip thuis te zijn zodat zij het kunnen bezorgen. Afgelopen week hebben zij onze bestelling bezorgd en sindsdien geniet ik hier optimaal van. De kwaliteit in combinatie met de prijzen welke zij hanteren is geschikt en zeer betaalbaar. Tevens merkte ik dat je hier ook speelgoed voor de kinderen kan bestellen. Wellicht dat ik dit nog ga doen alvorens de zomer definitief aanbreekt!