Ik denk dat we wel drie uur hebben gekletst. We zaten op de buiten lounge zetels, waar het fijn is en je je ook goed voelt. De sfeer was er dus al naar. We wisten dat het moeilijk ging worden en daarom vonden we het ook lastig om echt met het gesprek te beginnen. Mijn collega begon toen erover te praten: het hoge woord was er uit. Ik was opgelucht, want ik merkte dat meteen iedereen begon te praten, wat vonden we er allemaal van, hoe heb jij het ervaren. Maar het fijne was vooral, dat we naar iets positiefs toe werkten. Wat heb je nodig om goed te werken? Dat soort vragen. Het was echt een open gesprek, wat daardoor ontzettend veel energie opleverde. Aan het eind voelde ik mijzelf weer geïnspireerd, terwijl ik er een hard hoofd in had. Ik denk dat dit bij iedereen zo was, we zijn allemaal wel koppig, dus soms duurt het wat langer voordat dingen opgelost zijn. Maar uiteindelijk zijn we dus ook allemaal vredelievend en dat werkt goed. Ik denk dat we na dit gesprek weer aan de slag kunnen. We hebben gezegd dat we zo open mogelijk blijven in de toekomst.

Dutch-Riviera-Logo-header