Een koophuis verhuren Utrecht voor vertrek

Ik moest een koophuis verhuren Utrecht, ik ben al vier jaar eigenaar van dit huis. Door een speciale kans kan ik nu in het buitenland aan de slag. Ik ben bereid om alles daar voor op te geven, het voelt dat het op de goede moment komt. Daarom wil ik mijn huis verhuren. Zo kan ik er na mijn buitenland periode weer in, of ik verkoop het dan, we zien wel. Het is in ieder geval belangrijk dat er haast bij geboden is, daarom leek verhuren mij het beste. Ik zocht naar een goede makelaar en kwam zo bij Domica uit. Ze helpen mij nu en het gaat voorspoedig, ik denk dat we het volgende week allemaal rond hebben. Dan kan ik mij echt focussen op mijn verhuizing. Ik kom in een expat woning terecht, het ziet er leuk uit en ook de omgeving is leuk. Ik ken al één iemand daar en dat voelt wel goed, kan ik daar een beetje mee optrekken en kan ze mij uitleggen wat er allemaal moet gebeuren. Ik ben zeer gemotiveerd, heb er zin in! Nu eerst dat huis nog, en dan ga ik richting het zuiden. Ik ga denk ik een blog bijhouden, dat is wel zo leuk.