Al een geruime tijd willen we graag onze woning gerenoveerd hebben. Vanaf het vervangen van de keuken tot aan het verven van de woonkamer komt te pas. Nu dat we het deze keer goed willen aanpakken hebben we besloten om er een bedrijf voor in te schakelen. Dankzij een bedrijf ben je toch meer verzekerd van een goed eindresultaat als dat je zelf kan verven. Wat dat betreft heb ik twee linkerhanden en deze zijn absoluut niet geschikt om te verven. Door via het internet te zoeken naar schildersbedrijven Nootdorp en omstreken hoopte ik het enigszins snel te vinden. Dit leidde mij dan ook uiteindelijk naar de website van Steadyrocks. Dit bedrijf staat erg goed beschreven op het internet wat natuurlijk in het voordeel is. Tevens liggen de kosten bij hun ook een stuk lager als dat ik had verwacht. Dit heeft mij ook uiteindelijk het besluit doen maken om hun in te huren. Al met al hebben ze nu de trappenhuis geheel geverfd en deze hebben ze enorm mooi geschilderd. Ik weet in ieder geval wel zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het schilderwerk. 

1400248597