Wellness en overnachting

Heeft u veel zin om er eens een weekendje tussenuit te gaan? Als u eventjes al uw zorgen wilt vergeten dan kan u het beste kiezen voor wellness en overnachting. Het verblijven in een hotel zelf is natuurlijk al erg ontspannend, maar in combinatie met een wellness is dit natuurlijk al helemaal ideaal. Het bezoeken van een wellnesscentrum is ook ontzettend fijn maar het zou zonde zijn als u hierna gelijk weer naar huis moet rijden. Om deze reden raden wij u aan wellness en overnachting te combineren. Zo kan u een wellnesscentrum bezoeken en vervolgens terwijl u nog lekker ontspannen bent overnachten in een hotel.

Lichaam

Waar kan je wellness en overnachting combineren?

Bent u bekend met de Thermen in Nijmegen? Dit is een groot saunacomplex in een mooie stad. In dit grote complex kunt u genieten van allerlei baden, sauna’s, massages en schoonheidsbehandelingen. Tijdens een bezoek aan de Thermen komt u zeker weten helemaal tot rust. Nijmegen is een mooie stad waar u heerlijk kunt stappen of winkelen. Het is dan ook de perfecte locatie voor een wellnesscentrum. De Thermen heeft een eigen restaurant waar u heerlijk kunt eten, maar ook Nijmegen heeft voldoende te bieden.

Nijmegen

Wellness en overnachting in samenwerking met hotels

De Thermen heeft een samenwerking met verschillende hotels in de regio. Op deze manier kunt u een bezoekje aan de Thermen combineren met een overnachting in een hotel. U kunt deze gelegenheid dan ook goed gebruiken om Nijmegen eens te verkennen. Op de website van de Thermen kan je terugvinden met welke hotels het complex allemaal een samenwerking heeft. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Hotel & Restaurant Rozenhof. Op het moment van schrijven heeft de Thermen een samenwerking met zes verschillende hotels. Zo zit er ook altijd wel een hotel tussen waar u graag overnacht!