pedicure eindhoven

Na het bezoek aan de pedicure Eindhoven heb ik geen last meer van pijnlijke voeten. Omdat ik dagelijks een flink aantal kilometer maak omdat ik veel moet lopen zowel privé als voor mijn werk. Is niet hinderlijker dan pijnlijke voeten hebben. Zeker aan het einde van de dag zodra de schoenen uitgaan, dan is het op zijn ergst. Natuurlijk heb ik diverse crèmes geprobeerd en eeltvijlen. Echter liggen deze al enige tijd in de prullenbak omdat ik geen enkele verbetering voelde aan mijn voeten. Op aanraden van een collega ben ik eens naar Schoonheidssalon-Meerhoven gegaan. Eerst was ik nogal sceptisch maar toen ik de deur uit liep zonder pijn na het ondergaan van een voetenbehandeling kon ik wel dansend over straat. 

pedicure eindhoven

 

Waarom deed ik dit niet eerder?

De pedicure die werkzaam is in Eindhoven heeft verstand van haar vak en werkt met de meest heerlijke producten. De producten doen ook nog eens echt wat er wordt beloofd. Nu ik geen last meer van mijn voeten heb kan ik niet meer voorstellen dat ik eerder zolang ben doorgelopen zonder een pedicure in te schakelen. Kortom, doe je voeten eens een plezier en maak een afspraak.