zonvakantie november

Wil je verzekerd zijn van een zonvakantie november dan kom je in de meeste gevallen terecht buiten Europa, in Europa zelf zijn er weinig plaatsen waar het nog aangenaam warm is aan het eind van het jaar. Maar gelukkig zijn er buiten Europa nog meer dan voldoende plaatsen, het is iets verder vliegen maar dat is zeker de moeite waard. Neem alleen al het prachtige Curaçao, verzekerd van heerlijk weer zowel in de zomer als de winter.

zonvakantie november

De A B C eilanden

Natuurlijk bekend bij iedereen, Aruba, Bonaire en Curaçao, de eilanden die bij Nederland horen. Perfect om een zonvakantie november te houden met nog ruim 30 graden, af en toe een druppel regen maar dat mag de pret niet drukken. De eilanden verschillen erg van elkaar. Aruba staat bekend om zijn nachtleven, houd je van duiken dan moet je in Bonaire zijn. Het eiland is minder bruisend van Aruba, Curaçao is een mix van beide eilanden. Minder druk dan Aruba maar er is meer te beleven dan in Bonaire.

Zonnig Florida

Wanneer je tijdens een zonvakantie november Florida op zoekt, ben je niet de enige. Vele Amerikanen zoeken hier ook de zon op, veel vakantie appartementen voor senioren vind je hier ook. Wil je wat meer leven in de brouwerij en toch genieten van mooi weer dan is Orlando een betere bestemming, hier kun je een dagje Disney World of Seaworld plannen. Miami is perfect voor jonge stellen en jongeren, luxe winkelcentra en goudgele stranden maken je vakantiebestemming perfect.