Kos Griekenland

Wanneer je erg veel van fietstochten houdt, kan het verstandig zijn om eens een kijkje te nemen op het Griekse eiland Kos. Kos Griekenland is ontzettend populair onder een groot deel van de mensen in Nederland. Dit komt vooral doordat dit eiland erg veel te bieden heeft. Als je het leuk vindt om veel te fietsen, kun je ervoor kiezen om naar het eiland te gaan. Houdt je daarentegen meer van feesten? Ook in dat geval kun je eens een kijkje nemen op het Griekse eiland. 

Kos Griekenland

Wat zijn de bezienswaardigheden op het eiland?

Een vakantie naar het Griekse eiland Kos kan voor veel mensen ontzettend spectaculair zijn. Dit heeft vooral te maken met de smalle straatjes in de stad. Daarnaast zijn er nog allerlei verschillende kenmerkende gebouwen waar je eens een kijkje zou kunnen nemen. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om naar de westkust te gaan. Hiers is het mogelijk om te genieten van het echte Griekse leven. Zo zijn hier ontzettend veel mensen die het leuk vinden om te genieten van de boerderijen. 

Het bergdorp Zia

Als je van plan bent om naar Kos Griekenland te gaan, dan is het verstandig om eens een kijkje te nemen in de stad Zia. Op dit moment is deze stad erg populair bij toeristen. Het is dan ook prettig om buiten het hoogseizoen naar deze stad af te reizen. Dit heeft vooral te maken met het schitterende uitzicht. Hierdoor is Zia zeker de moeite waard.