Niet alleen mooie bloemen maar ook planten Utrecht kan je bij Valentina bloemen & lifestyle kopen. Toevallig was ik vorige week even in Utrecht en daar ben ik bij Valentina bloemen & lifestyle even langs geweest. Hier heb ik een paar mooie vazen gekocht, maar natuurlijk ook een mooie vaste plant. Je hebt bij deze bloemenwinkel ook de mogelijkheid om online de mooiste boeketten te bestellen. Zelfs kan je voor iemand die bijvoorbeeld jarig is een mooi boeket kopen met iets lekkers erbij, bijvoorbeeld een doos bonbons of een fles wijn.  planten Utrecht

Altijd verse bloemen

Je kan er altijd vanuit gaan dat je bij Valentina bloemen & lifestyle verse bloemen besteld, bloemen welke zeker meer dan een week goed op de vaas blijven staan.

Voor het 25 jarige huwelijksfeest van mijn ouders hebben wij ook mooie bloemen besteld om zo de zaal waar het feest wordt gehouden wat feestelijker te maken. Ook hebben wij corsages besteld voor alle familieleden. Omdat wij niet precies wisten hoeveel mensen er op dit feest aanwezig zouden zijn hebben wij uit voorzorg meerdere corsages besteld. Alle bloemen welke wij online hadden besteld werden netjes op de dag van het feest bij de zaal waar het feest werd gehouden bezorgd.