Op zoek naar een fotograaf Aalsmeer dan kom je al snel uit bij Jean Haasbroek van Studio Haasbroek. deze fotograaf maakt zowel mooie portretfoto’s als ook een productfotografie. Tevens ontwerpt en ontwikkelt Studio Haasbroek websites en maakt online en offline grafische toepassingen zoals banners, folders, brochures, nieuwsbrieven, affiches en advertenties. Terwijl ik op zoek was naar een goede fotograaf kwam ik op de website van Studio Haasbroek terecht. Bij het zien van deze website kreeg ik een leuk idee om deze fotograaf in te schakelen op de 1e verjaardag van mijn kleindochter. Om hiervoor een afspraak te maken heb ik het contactformulier op de website ingevuld en verzonden.  fotograaf Aalsmeer

Zeer mooie foto’s van de 1e verjaardag van mijn kleindochter

Het heeft even geduurd, maar eindelijk was de grote dag van mijn kleindochter aangebroken. Parmantig zat mijn kleindochter in haar nieuwe kleertjes op haar stoel, in afwachting op wat komen gaat. De fotograaf uit Aalsmeer, Jean Haasbroek van Studio Haasbroek was op tijd aanwezig om de nodige foto’s te maken. Vol spanning keek de visite naar het moment toen mijn dochter de verjaardagstaart op de tafel bij mijn kleindochter zette….

Elke keer wanneer ik de mooie foto’s bekijk die op deze bijzondere dag zijn gemaakt moet ik lachen. De kwaliteit van deze foto’s zijn zo mooi en levendig dat het lijkt dat ik er weer bij zit.