slim advies

Een goede kennis van mij adviseerde mij om eens een offerte aan te vragen bij www.slim-advies.nl. Het bedrijf is volgens hem zeer professioneel. Zo beschikt financieel adviseur eindhoven over professioneel personeel wat goed opgeleid is. Bij administratie is dat ontzettend belangrijk. Ze zeggen namelijk: een goede boekhouder kost geen geld, maar levert juist geld op. Dat is mij altijd geleerd.

Contact

Vanaf het moment dat ik contact opnam voelde alles direct vertrouwt. Ik werd professioneel te woord gestaan en geholpen. De volgende dag kreeg ik een offerte en dat zag er netjes uit. Wij besloten daarom om akkoord te geven en een aantal maanden onze administratie bij hun neer te leggen.

Ik ben erg blij dat ik de administratie heb laten doen door financieel adviseur eindhoven. Het bedrijf levert uitstekend werk. Ze zijn te allen tijde bereikbaar en je word direct geholpen. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Het is daarom ook echt een aanrader om jouw administratie daar neer te leggen. Het bedrijf levert kwaliteit, is klantvriendelijk, hebben scherpe prijzen, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor meer informatie. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen.