Ik denk dat ik al zo’n vijf weken last heb van hoofdpijn. Door paracetamol hiervoor te gebruiken wil het wel eens wegzakken, echter komt het gewoon weer terug. Doordat ik al een paar keer bij de huisarts ben geweest kreeg ik weer van die tabletten waar je dan een paar uurtjes plezier mee hebt en daarna weer op bed komt te liggen. Oor-acupunctuur was ik laatst ook al een keer tegen gekomen en dit leek mij wat dat betreft beste interessant, enige nadeel was dan weer dat ik bang ben voor naalden.

logo-acupunctuur

Doordat ik er toch maar voor heb gekozen om een bedrijf te gaan zoeken op het internet die mij hiermee kan helpen had ik in ieder geval mijn grootste angst overwonnen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Praktijk Acupunctuur Amstelveen. Hier is het dan ook mogelijk om een afspraak te maken om een behandeling te ondergaan. Ik ben niet iemand van de naalden maar ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! De hoofdpijn is een flink stuk minder geworden en durf nu eindelijk een keer zonder pijnstiller te gaan slapen, nu maar hopen dat het ook zo blijft.