Graag wil ik iets op dit blog achter laten over de beauty salon Amersfoort waar ik nu voor de tweede keer een bezoek aan heb gebracht. Omdat ik deze tip van een goede vriend heb gekregen en zij zo enthousiast was, wilde ik dit zelf ook ervaren. Daarom heb ik een afspraak gemaakt en gezichtsbehandeling en een massage. Wat mij direct opviel in de salon is dat dit erg hygiënisch was en er sfeervol uitzag. Dit zorgde ervoor dat ik mij direct prettig voelde.

hanneke-logo-nieuwdeflos2-1-e1441098552630

 

Goed tips zijn er om te delen

De producten die werden gebruikt waren op mijn huidtype afgesteld. Ik beleefde daar echt een moment van ontspanning. Na de gezichtsbehandeling zag ik er zelfs een stuk fitter uit. Net even die extra verzorging die ik thuis niet voor elkaar krijg. De massage die ik bij de beauty salon in Amersfoort kreeg was volledig ontspannend. Dat besloot mij om een vervolgafspraak te maken. Omdat ik deze tip van een goede vriendin heb gekregen ben ik op het idee gekomen om deze te delen met iedereen. Vandaar dat ik dit bericht plaats op dit blog omdat ik vind dat goede tips er zijn om te delen.