Van de week te horen gekregen dat mijn oude vertrouwde tandarts ermee gaat stoppen. Dit heeft mij dan ook doen beseffen dat het hoog tijd is geworden om te gaan zoeken naar een nieuwe tandarts. Het internet helpt je wat dat betreft onwijs goed als je ergens naar op zoek bent. Zo heb ik ervoor gekozen om te zoeken op tandartsen Woerden en omstreken. Al vrij snel kreeg ik een tal van tandartsen te zien waar ik terecht kon voor controle. Echter neemt niet iedere tandarts nieuwe patiënten aan wegens het feit dat ze vol zitten.

ontvangst

Hierdoor ben ik selectief gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Bij hun is het dan ook mogelijk om jezelf aan te melden en hier patiënt te worden. Aangezien ik het niet zo heb op tandartsen heb ik er wel voor gekozen om een kennismaking met hun te maken. Hiermee kan ik met mijn eigen ogen bekijken of dat het geschikt is of niet. Deze afspraak heb ik vanmorgen gehad en moet eerlijk zeggen dat het goed aanvoelde. Ik hoefde mezelf niet beter voor te doen als dat ik me voelde op dat moment. Gewoonweg open en eerlijk gezegd dat ik bang voor tandartsen ben, dit werd ook netjes opgepakt.