Kassa

Dit was absoluut niet de bedoeling, echter moeten wij een nieuwe kassa kopen. Dit nadat onze vertrouwde kassa heeft besloten om niet meer mee te werken. Nu dat ik niet “zomaar” een nieuwe kassa wil aanschaffen heb ik ervoor gekozen om hier eerst een onderzoek naar te doen. Dit leidde mij dan ook naar de website van Bos systemen waar het mogelijk is om een betrouwbare kassa te verkrijgen.

Kassa

Snelle levering

Aangezien ik telefonisch contact had opgenomen en het verhaal heb uitgelegd dat wij op dat moment helemaal geen kassa hadden hebben zij er spoed achter gezet. Zo stonden zij nog geen twee uur later al bij ons op de stoep met de kassa welke ik had gezien. Natuurlijk had ik van tevoren al wel gekeken welke kassa’s hier te verkrijgen is. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik aan kassa’s heb gezien bij andere bedrijven. Voor mij is het in ieder geval duidelijk dat wij eindelijk een goede en betrouwbare kassa hebben! Nu moeten wij alleen nog een manier zien te vinden hoe dat wij onze oude kassalade los gaan krijgen.