Een ISO certificaat behalen is noodzakelijk voor bedrijven die werken met kwaliteit en veiligheid. Wanneer je dit niet onder controle hebt is het behalen van je ISO niet mogelijk. Ook wij willen namelijk maar al te graag een ISO behalen,echter wist ik niet waar ik dit het beste kon vinden om het goed geregeld te hebben. Hierdoor heb ik besloten om eerst op het internet te zoeken naar informatie wat ik kan gebruiken om het zo goed mogelijk geregeld te krijgen. Dit leidde mij dan ook naar de website van wassenaarat.nl. Bij hem was het mogelijk om hem in te huren zodat hij met mij aan de slag gaat om de ISO te behalen.

logo20160105001

Voor mij was dit ideaal aangezien ik een extern expert hiervoor kon inschakelen om het werk zo goed mogelijk te laten lopen. Zo heb ik er gelijk voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met hem zodat hij snel bij ons langs kon komen. Dit heeft één werkdag geduurd voordat hij netjes en wel bij mij op kantoor stond. Zo hebben we alles besproken en is hij voor ons aan de slag gegaan om de belangrijkste taken te noteren.