Mauro Teci ballerina

Ik heb een geweldig paar schoenen gezien. De Mauro Teci ballerina. Het model is waanzinnig mooi, ik ben er echt van onder de indruk. Ik hou altijd al van dit soort stijlen, maar ik merk dat ik het de laatste tijd steeds meer aan het op zoeken ben. Ken je dat? Dat je eigenlijk wel weet wat je mooi vindt, maar dat je het toch niet koopt of past, ik weet niet precies waarom. Ik denk dat ik nooit het gevoel had dat, datgene wat ik mooi vond, ook bij mij vond passen. Dit heeft vast iets met je minderwaardig voelen te maken. Ik denk dat het altijd een verlengstuk er van is. Maar goed, ik ga deze mooie ballerina’s dus aanschaffen. Ik vind de Van Bommel website heerlijk, ze hebben van alles en de meeste merken spreken mij aan. Ook de prijzen vind ik meevallen. Wanneer je betaalt, betaal je voor kwaliteit. Ik vind het dus niet erg om wat meer te betalen. Bovendien ben ik nu elke maand aan het sparen voor kleding en schoenen. Eerder deed ik dit nooit, maar ik merk nu dat ik dit best belangrijk vind.