Sierra Exif JPEG

Als klein kind vond ik het al leuk om kleren voor mijn poppen te maken. Vaak knipte ik dan een patroon uit een oude blouse en plakte deze met de hulp van plakband aan elkaar. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik voor mijn 10e verjaardag een kindernaaimachine kreeg, nu kon ik echt de kleren aan elkaar naaien en hoefde ik geen plakband meer te gebruiken.

Ondertussen ben ik een volwassen vrouw geworden van bijna 25 jaar. Mijn kindernaaimachine heb ik omgeruild voor een van de nieuwste naaimachines. Omdat ik het zo leuk vond om kleding te naaien heb ik een naaicursus Tilburg genomen.  naaicursus Tilburg

Een eigen naaiatelier

Mijn hobby is omgeslagen naar mijn werk en ik ben inmiddels de eigenaresse van een eigen naaiatelier. Hiervoor heb ik wel een goede opleiding gehad welke ik bij  Modevakschool Alexia heb gevolgd. Doordat Modevakschool Alexia aangesloten is bij opleidingen instituut Cuppens Geurs haal je een erkend diploma en met dit diploma en natuurlijk nog meer opleidingen heb ik een eigen atelier kunnen starten.

De lessen worden in kleine groepjes gegeven waardoor iedereen evenveel aandacht kan krijgen. Zo kan je al een basis cursus nemen, maar ook is het mogelijk om een cursus te volgen voor:

  • Costumière
  • Coupeuse
  • Modevaktekenen
  • Lerares