Wanneer je zwanger bent is het altijd leuk om daar mooie foto’s van te laten maken. Omdat ik zwanger was van de eerste heb ik een afspraak gemaakt bij Cawe fotografie voor het maken van zwangerschapsfotografie. Ik weet dat Carissa de mooiste foto’s kan maken en niet alleen van zwangere vrouwen. Zo heeft zij ook een mooie newborn shoot van mijn neefje gemaakt en straks ook van onze kleine spruit. Vandaag word ik met mijn dikke buik op de foto vast gelegd, leuk voor later wanneer ik aan ons kind kan laten zien hoe ik eruit zag in de tijd dat die nog niet geboren was. zwangerschapsfotografie

Wauw

Omdat ik mijzelf het beste in mij eigen huis voel had ik afgesproken om hier ook de foto’s te laten maken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om naar de studio te gaan, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. In mij eigen huis voel ik mij nog het beste en het is leuk als je je eigen spullen op de foto’s terug ziet.

Na afloop van de fotosessie kreeg ik de mogelijkheid om 15 tot 25 foto’s uit te zoeken welke op cd en digitaal naar mij verzonden werden. De enige reactie die ik kon uitbrengen toen ik de foto’s zag was, wauw….