tweeling

Wij worden binnenkort ouders van een tweeling! Dit vinden wij ontzettend speciaal en juist omdat dit zo speciaal is moeten we er wel rekening mee houden dat we bij alles twee keer na moeten denken. Op het lijstje stond het uitkiezen van een geboortekaartje.

Keuze maken

gratis proefdrukHet uitzoeken van een geboortekaartje tweeling is iets moeilijker dan wij in eerste instantie hadden gedacht. Gelukkig kwamen wij terecht op de website van Kisscards. Deze website was helemaal gericht op geboortekaartjes en ze hadden hier gelukkig een categorie genaamd ‘geboortekaartje tweeling’. De keuze was snel gemaakt om een kaart te bestellen met beide namen. De tweeling moet namelijk alles gaan delen en daarom vonden we dit wel een goed idee.

Via de website konden we elk kaartje aanpassen op onze persoonlijke wensen. Er waren twee kaartjes die het zouden kunnen worden. We hebben ervoor gekozen om een proefbestelling te plaasten om te kijken hoe ze er in het echt uitzagen. De eerste proefdruk was gratis en de andere kostte 1,50. Ik vond dit nog een eerlijke prijs en daarom hebben we de bestelling geplaats.

Toen we de kaartjes binnenkregen was het makkelijker om de keuze te maken en dat is toen ook gelukt. Het is nu wachten op de tweeling en daarna kunnen de we bestelling plaatsen!