1Ik had al tijden last van vervelende haargroei op vervelende plekken. Bij vrouwen kan dit heel erg vervelend zijn als dit op het gezicht voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan een bovenlip waar heel veel haar op komt te zitten. Dit is niet fijn vandaar dat ik het ga hebben over Laser ontharen en hoe het mijn leven heeft weten te veranderen. Sinds jongs af aan had ik al last van overtollig haargroei. Ik moest namelijk al op vroege leeftijd mijn benen en armen leren scheren. Het zag er namelijk echt niet uit. Dit heeft mij in een negatieve sleur gebracht waardoor ik heel onzeker werd. Het probleem was dat ik niet wist wat ik er tegen kon doen.

2

Ouder en verstandiger

Als je ouder wordt ga je zelf meer dingen uitzoeken. Zodoende heb ik op het internet gekeken en kwam ik dus uit bij kliniek Velthoven. Dit is een kliniek die gespecialiseerd is in het verhelpen van verschillende negatieve huid aandoeningen. Ze hadden ook iets staan voor extreem haargroei namelijk Laser ontharen. Dit leek mij wel wat dus ik besloot langs te gaan voor een gesprek.

Eenmaal aangekomen

Eenmaal aangekomen bij de kliniek zag ik dat het er heel professioneel uitzag. Iedereen sprak mij vriendelijk aan en het had een warm gevoel. Ik had al besloten om de sessie te ondergaan dus ik hoefde alleen maar te wachten tot ik aan de beurt was. Na de sessie ben ik nog nooit zo blij geweest alles was weg en ik ben heel trots!