Al jaren kamp ik met huidproblemen in mijn gezicht. Vaak heb ik last van een zeer rode en droge huid en tot op heden had ik nog geen zalf kunnen vinden die mijn problemen weg nam. Ook de zalfjes die ik van de huisarts kreeg voorgeschreven maakten mijn huid alleen maar roder en droger dan het al was. Ondertussen was ik ook op het internet aan het kijken of ik ergens een oplossing kon vinden om mijn gezicht er weer wat beter uit te laten zien. Op de site van RAU Cosmetics Nederlands zag ik verschillende huidverzorgingsproducten voorbij komen, voor elke soort huid was er wel een product te verkrijgen.  huidverzorgingsproducten

Eindelijk een goed product gevonden

Omdat ik twijfelde of deze producten wel voor mijn huid geschikt waren heb ik een probeerset gekocht. Hier kan je verschillende monsters uitproberen en zo bepalen welk product geschikt zou zijn. Op de website kan je de keuze maken uit de verschillende proefpakketten, voor elke huidtype is er wel een pakket te verkrijgen. Om niet weer een teleurstelling te moeten verwerken heb ik eerst zo een pakket besteld. Ondertussen gebruik ik al een paar weken de producten van RAU Cosmetics Nederlands en ik kan eindelijk zeggen dat mijn gezicht er beter uit ziet.