Vanaf vorige week wonen wij in het mooie Oudenbosch. Iets wat we altijd al hebben gewild en wat nu eindelijk gelukt is. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een manier hoe dat we onze woonkamer kunnen inrichten hoopte ik tips te vinden. Helaas was het mij niet gelukt om een geschikte website te vinden waar ik tips vandaan kon halen. Hierdoor heb ik besloten om intensiever te gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van onze interieur stylist! Bij Interieur Domestique  ben ik namelijk op de website gekomen die het mogelijk maakt om de woning voor ons in te richten. Met het  gebruik van de meubels welke we hebben plus het feit dat zij op zoek gaat naar nieuwe trends weet ze het zeker dat ze onze woning kan inrichten.

logo-idq

Ik heb haar hierin vrij gelaten en tegen mijn man gezegd dat ze weet wat ze doet. Mijn man vond het in de eerste instantie helemaal niks aangezien een ander aan onze meubels zit. Achteraf gezien is mijn man hier maar al te blij mee aangezien hij nu zelfs tegen mij zegt dat we eindelijk een schitterende ingerichte woning hebben!