Onze keuken hebben we volledig gerenoveerd waardoor we eindelijk een nieuwe keuken hebben weten te plaatsen. Iets wat ik al een lange tijd wil is het plaatsen van een spanplafond. Het plafond welke we momenteel hebben ziet er wat dat betreft niet meer uit. Jaarlijks een pot verf tegenaan moeten gooien vind ik zo zonde aangezien we dit jaarlijks opnieuw kunnen doen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een manier hoe dat we van dit probleem af kunnen kopen ben ik terecht gekomen op de website  van hmdspanplafonds.nl. Hier is het mogelijk om een prachtig plafond te krijgen welke ik volledig in kan richten zoals wij het willen. 

logo

Geen geklungel meer met het verven van het plafond. Dit is nu verleden tijd en hier ben ik maar al te blij mee! Ik heb er dan ook voor gekozen om hun in te schakelen voor deze diensten. Door hun bij ons thuis uit te nodigen konden ze gemakkelijk een offerte opmaken en hiervoor een vast bedrag noteren. Deze offerte heb ik reeds gehad en samen met mijn man besloten om dit te accepteren! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is.