growexpert-logo

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar het mooie Gelderland. Wij zijn woonachtig in Nijmegen en wonen in een mooi vrijstaand huis. Wij hebben al veel aan het huis gedaan en dit heeft ons dan ook veel gekost. Nu willen wij alleen nog de tuin goed in orde laten maken. Dit kost ons ook weer een hoop geld. Daarom zijn wij opzoek naar een growshop met een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding waar wij onze benodigde producten kunnen kopen voor in de tuin.

Omgevinghomepage-afbeelding

Wij vroegen aan onze nieuwe buren waar zij altijd de tuinspullen kochten. Zij kochten de tuinspullen vaak bij Growexpert. Growexpert is dé growshop waar wij moeten zijn voor spullen in onze tuin. Zij zouden namelijk aan onze voorwaarden voldoen. Over dit bedrijf wilde ik dan ook meer te weten komen.

Zoeken

Het bedrijf was makkelijk te vinden in de zoekresultaten. De website is zeer overzichtelijk en alles werd duidelijk uitgelegd op de website. Overigens is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen van dit bedrijf. Geweldig! Er ging werkelijk een wereld voor mij open. Bij dit bedrijf ga ik in de toekomst zeker vaker terug komen!