hovenier Veldhoven

Wij zoeken een hovenier Veldhoven en omstreken! Vanaf het moment dat wij onze appartement hebben ingeruild voor een woonhuis zijn wij al druk opzoek naar een expert op dit gebied. Onze tuin is wat dat betreft aardig toe aan een renovatie. Op zich kunnen wij dit ook wel zelf realiseren, al moet ik zeggen dat ik niet bepaald groene vingers heb. Mijn man had al wel vrij snel gezegd dat wij opzoek moeten naar een hovenier welke onze tuin op de schop wilt nemen. Hier heb ik dan ook gehoor aan gegeven en ben gaan zoeken op het internet.

images (1)

Online succes

Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de pagina van Somers hovenier. Dit bedrijf staat in de weide omgeving bekend waardoor het mijn interesse heeft gewekt. Door een duidelijke prijs te horen is het maken van een afspraak van belang. Tijdens deze afspraak worden de belangrijke aspecten genoteerd en hieruit volgt een offerte. In deze offerte wordt alles geformuleerd met hetgeen wat er gebeuren gaat in de tuin. Wel zo prettig om te weten dat dit de enige kosten zijn welke voldaan moeten worden!