Het kostte mijn zus erg veel tijd om de administratie van haar bedrijf bij te houden. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar een goede boekhouder Tubbergen. Om een boekhouder te vinden die de boekhouding van het bedrijf van mijn zus op orde zou kunnen houden.

Administratiekantoor IP Administraties

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uiteindelijk terecht op de website van IP Administraties. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mijn zus super erg aan en de tarieven die ze hanteren voor het op orde houden van de boekhouding vond zij ook erg aantrekkelijk. Hierdoor besloot ze ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Overname van de gehele boekhouding

Mijn zus werd tijdens het gesprek erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ze laat de boekhouding nu een aantal weken door IP Administraties verzorgen en ze is hier erg tevreden mee want ze heeft nu veel meer extra tijd wat ze vervolgens weer kan steken in het uitbreiden van haar bedrijf. We raden het bedrijf allebei ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goed administratiekantoor.