Ben je op zoek naar leuke teambuilding uitjes? Ga dan naar Utrecht teambuilding uitje voor een actief en leuk uitje.

Een leuke bokservaring

Organiseer je teambuildingsuitje bij ‘Boksen als Metafoor’ en bereid jezelf voor op een leuke dag waar je veel verschillende dingen leert. Tijdens dit uitje leer je verschillende bokstechnieken- en tactieken. Ook leer je te presteren onder druk en kom je er achter hoe je in bepaalde situaties reageert. Het is namelijk zo dat de ervaring van het boksen sneller gaat dan dat je hersenen bijhouden. Hierdoor kan je niet nadenken over wat je doet maar je reageert meteen. Het is leuk om erachter te komen of mensen in deze situatie vluchten of vechten.

Wanneer je voor kiest om hier je teambuildingsuitje te organiseren wordt er een dag samengesteld. Deze dag past perfect bij het van te voren bedachte einddoel.

Voor een geslaagd teambuildingsuitje is het natuurlijk handig dat er altijd een deskundige aanwezig is die toezicht houdt. Bij Boksen als Metafoor is dit Rob Rijk. Door eigen ervaring weet Rob alles af van boksen. Rob heeft ook veel ervaring met het begeleiden van groepen en weet dus precies wat hij moet doen.