Je bent op zoek naar een nieuwe snorscooter of bromscooter in Utrecht, maar de prijzen vallen duurder uit dan je vooraf had gedacht. Je kunt online een scooter kopen, dan ben je al voordeliger uit, maar zelfs dan zit je krap bij kas. Je kunt kiezen voor een goedkoper merk scooter aanschaffen, je kunt ook een scooter leasen. Maar hoe gaat een scooter betalen in termijnen in zijn werk, en zitten er addertjes onder het gras? Laten we de mogelijkheden van een scooter op afbetaling kopen online eens wat nader bekijken.

Of je nu kiest voor direct afrekenen of een scooter leasen, online ben je bijna altijd goedkoper uit dan in de scooterwinkel in Utrecht. Bekijk het direct in de webshop.

Hoe werkt een scooter leasen?

In feite stel je net als normaal jouw scooter samen in de webshop. Je kiest het model dat je wilt bestellen, eventueel met accessoires als een helm of een kettingslot. Tijdens het afrekenen kies je niet voor direct betalen, maar voor een scooter leasen. Bij een scooter op afbetaling aanschaffen zul je eerst getoetst worden op kredietwaardigheid. Dat is meestal een eenvoudig proces. Vervolgens kies je de looptijd in maanden of jaren, en daar rolt een maandbedrag uit. Let op, geld lenen kost geld, maar omdat je online vaak betere deals zult tegenkomen kun je die kosten in veel gevallen al tegen elkaar wegstrepen.

Een online scooter op afbetaling kopen kan ideaal zijn als je wilt kiezen voor kwaliteit, en daar niet te lang op wilt wachten. Bekijk de mogelijkheden online, uiteraard met levering aan huis bij jou in Utrecht.