red rag

Jong en oudred rag

Red rag is een merk wat ik al een hele lange tijd ken, maar waarvan ik een heel ander beeld had. Dit was tot ik de collectie online zag bij Van Bommel. Voorheen dacht ik dat het schoenen waren voor oudere mensen, maar dit is dus helemaal niet zo. Zij hebben echt voor iedere leeftijd iets. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat jouw leeftijd is, maar mag je alles dragen wat je wilt. Wanneer ik later een stuk ouder ben, ga ik mij ook zeker jonger kleden. Dit doet veel met jouw uitstraling heb ik het idee namelijk.

Aanbieding

Vorige week heb ik een paar van red rag gekocht voor mezelf en ik ben er ongelofelijk blij mee. Ze zitten ongelofelijk lekker en zijn ook nog eens mooi. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een gouden kleur, waardoor ze erg opvallen. Ik heb deze gekocht via Van Bommel. Deze verkopen nog heel veel meer schoenenmerken en is zeker een kijkje waard. Ook voor kinderen en mannen verkopen zij erg leuke dingen voor goede prijzen. Regelmatig hebben zij aanbiedingen waarmee je veel geld kunt besparen, dus die zijn echt de moeite waard om in de gaten te houden.