Bekijk de prachtige agave bij Tropic trees Hengelo. De agave is een prachtige plant voor op het balkon omdat het een potplant is. Veel items van Tropic trees, zoals vijgen- olijf- citrus- en palmbomen zijn meer voor in de tuin ook al heeft Tropic trees mini-palmbomen voor binnen. Daarnaast heeft Tropic trees unieke binnen planten, en sommigen zijn zo groot dat die in een plantenbak bij een bedrijf thuishoren. Maar de agave is die prachtige potplant die in de lente het balkon op kan totdat het kouder gaat worden. Op de site is veel informatie te lezen over deze bijzondere plant in een pot.

Tropic trees heeft planten en bomen die goed te houden zijn

Nu is de agave net dat ene voorbeeld van een plant die in de winter naar binnen moet. Echter de meeste bomen en planten die Tropic trees verkoopt zijn winterhard. Enkel de citrusboom, waar de mandarijnen- limoenen- citroenen- sinaasappel- en granaatappelboom onder valt, doen het soms beter in een serre dan in de tuin. Bij enkele bomen moeten er tegen de kou voorzorgsmaatregelen getroffen worden voor de winter. Het gaat dan om een hoes, die Tropic trees ook verkoopt, die dan voordat het gaat vriezen over de boom getrokken moet worden. Al deze informatie is ook te lezen op de site van Tropic trees.

Je kan altijd nog kiezen voor een druif op stam

Mocht het allemaal te ingewikkeld zijn, en je zit met de angst dat je vergeet de agave naar binnen te halen in het najaar, dan kun je bij Tropic trees Hengelo altijd nog kijken voor een druivenrank. Een druif is sterk, niet gevoelig voor ziektes en gaat lang mee. Als de druif maar in de volle zon plaatst. Meer heeft een druif niet nodig, en het gaat zo veertig jaar mee. Zo heeft Tropic trees voor ieder wat wils. Voor personen met groene vingers tot beginners, met een grote tuin of enkel een balkon.