Ben je op zoek naar kwaliteit hoogwaardig zetwerk metaal, dan ben je bij Bumet aan het juiste adres. Bumet produceert verschillende profielen  in de aanwezige en moderne zetbanken. Door het geautomatiseerde proces ben je snel verzekerd van de beste kwaliteit. Bumet is zowel gevestigd in Heeze te Nederland, als in Debrecen in Hongarije.
bumet-logo
Metaal zit op allerlei plekken verweven, zoals bijvoorbeeld in je schuurdeur of bij grote gebouwen in de industrie. Een stuk metaal is lastig om te buigen; dit gebeurt daarom in speciale zetbanken. Op geautomatiseerde wijze wordt het metaal voor jou tot een specifiek profiel gemaakt. De metaalplaat komt te liggen tussen een klem. Daar onder en boven staat een balk naar het gewenste profiel opgesteld. Door de boven en onderkant tegen elkaar te laten drukken, ontstaat het profiel van het metalen zetwerk.

Wat zijn de mogelijkheden
Bij Bumet kan je voor verschillende afmetingen terecht. De werklengte van een zetwerk in metaal is maximaal 3,000 mm. Over de precieze werklengte wordt de dikte van het zetwerk bepaald.

Veel keuze
Dit bedrijf kan als geen ander plaatwerkproducten en metalen onderdelen fabriceren. De mogelijkheden tot zetwerk in metaal bij Bumet bieden volop voordelen.