Make-up

Wil van ’t Hek was één van de eerste make-upartiesten ter wereld. Deze Nederlandse visagist was niet tevreden met de kwaliteit van bestaande make-up merken. Hij maakte het zijn persoonlijke missie om een merk op te richten dat alleen gebruik zou maken van de allerbeste ingrediënten. Hij reisde de wereld af om deze ingrediënten te zoeken en zo werd Make-up Studio geboren. 

Lip primer

Make-up Studio is ontwikkeld in Amsterdam, de stad van kunst, tolerantie en diversiteit. Dit zie je terug in de make-up die het merk produceert. Alles draait om verkennen, ontdekken en het creëren van je eigen unieke look. De producten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je nationaliteit, leeftijd en gender. Iedereen moet kunnen experimenteren met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Make-up Studio Amsterdam staat voor het ontketenen van jouw unieke persoonlijkheid. Enthousiast geworden over dit Nederlandse merk? Bij Beautyfashionshop vind je Make-up Studio Amsterdam altijd voor een lage prijs. We lichten onze favoriete producten uit in de rest van dit artikel. 

Make-up Studio staat bekend om haar prachtige kunstwimpels. De Wimperstukjes Zwart S zijn losse wimperstukjes die je een prachtige oogopslag geven door de natuurlijke vorm van je ogen te accentueren. Bij zorgvuldig gebruik kan je de wimpers meerdere malen gebruiken. Nadat je je oogleden schoon en vetvrij hebt gemaakt, breng je een dun laagje wimperlijn aan op je wimperrand. Met een pincet druk je de losse wimperstukjes voorzichtig tegen je eigen wimperlijn aan en laat je de lijm drogen. Een zwoele oogopslag is het resultaat.

Een ander populair product is de Make-up Studio Brow Powder. Deze wenkbrauwpoeder zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen in een handomdraai. De poeder is erg makkelijk aan te brengen. Gebruik een natte kwast voor een dramatisch effect en een droge als je voor een natuurlijke look wilt gaan. Het product is verkrijgbaar in twee kleuren: Blond en Dark. 

make up studio

De Make-up Studio Dé & Pré Make-Up Fixer is een fixing spray die je make-up de gehele dag laat stralen. Je zal zien dat je make-up beter op zijn plek blijft zitten en dat het niet in de fijne lijntjes en poriën gaat zitten. De spray is waterproof, heeft een heerlijke geur en biedt verkoeling op hete dagen. Een ideaal product voor iedere make-upliefhebber. 

Je shopt de producten van Make-up Studio Amsterdam altijd voor een lage prijs bij Beautyfashionshop. Heb je vragen over het merk of heb je advies op maat nodig? Neem gerust contact op met onze schoonheidsspecialistes, zij helpen je graag verder.