Om je deur open te kunnen laten om frisse lucht naar binnen te krijgen én tegelijkertijd insecten buiten de deur te houden bent je bij Vliegengordijnencenter.nl aan het juiste adres. Je vindt hier meer dan 1000 vliegengordijnen, die zowel decoratief als diervriendelijk en efficiënt zijn. Ga bijvoorbeeld voor een kattenstaart vliegengordijn om insecten te weren, koelte in huis te creëren en te gaan voor een stijlvolle oplossing. Een kattenstaartgordijn heeft pluchen slierten waar je makkelijk doorheen loopt. Kies uit een ruim aanbod, zodat je een gordijn kiest dat aan al jouw wensen voldoet.

Het geschikte kattenstaart gordijn

Een kattenstaart kopen is efficiënt, goedkoop en de slierten beschadigen niet als je een sliert tussen de deur klemt. De slierten zijn van pluche en voelen soepel en zacht aan. Je vindt dit type vliegengordijn bij Vliegengordijnencenter.nl in verschillende maten, waaronder alle standaard deurmaten, zoals een kattenstaart van 90 x 220 centimeter en van 56 x 180 centimeter, die tevens geschikt is voor caravan openingen. Kies voor onder andere een zwarte, beige of grijze kleur of ga voor een mix van bijvoorbeeld zwart en wit. Kies jouw afmetingen, jouw kleur en bepaal het budget en je ziet meteen welke kattenstaart gordijnen geschikt zijn voor jou.

Selecteer, klik en bestel

Als jij jouw kattenstaart gordijn hebt uitgezocht dan kan je het gordijn eenvoudig selecteren op de website van Vliegengordijnencenter.nl. Klik op het item en bestel het. Als je dit voor 4 uur ’s middags doet dan kan je er de volgende dag al van genieten. Mocht de kleur toch niet helemaal goed bevallen of je toch de afmetingen verkeerd hebt dan kan je het gordijn binnen 14 dagen retourneren. Verder is je verzending boven de 20 euro gratis, dus kan je er ook voor kiezen om meteen meerdere kattenstaart gordijnen in te slaan. Bijvoorbeeld 1 voor in huis en 1 voor in de caravan. Zo ben je in 1 keer klaar en houd je efficiënt alle insecten tegen.