Het heeft even geduurd maar wij hebben onze kampeerboerderij Brabant gevonden! Ieder jaar gaan we met een groep vrienden een weekend weg. Doordat ieder jaar ook een iemand het moet organiseren was het dit jaar mijn beurt om het te regelen. Natuurlijk had ik dit al aan zien komen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een locatie waar we kunnen verblijven. Door op de website van bergerhoeve.nl te kijken was het voor mij al klaar, dit is de locatie waar we heen zullen gaan! Aangezien niemand  in de groep het nu nog mag weten heb ik in alle stilte geboekt voor de groep. Ook in de kosten viel het mij nogal mee, ik had verwacht dat het een dure grap zou worden.

header2

Echter hebben we hier te maken met aantrekkelijke prijzen voor een prachtige locatie! Met de gehele groep gaan we daar dan ook onwijs veel plezier beleven, iets waar ik in ieder geval enorm veel zin in heb. Het enige wat onze vrienden te horen krijgen is de prijs die ze moeten betalen aan mij voor het boeken. Voor de rest mogen ze blijven raden…