In Gold We Trust is van Nederlandse bodem. Het is een onderdeel van Franzel Amsterdam. In 2012 namen de gebroeders Victor en Eric Franzel in Amsterdam deel aan de Fashion Week. Het thema van deze show was ‘de Gouden Eeuw’. Er werden een aantal kledingstukken speciaal voor deze show ontworpen. Onmiddellijk na dit evenement waren alle exemplaren verkocht. De gebroeders gingen zeer gedreven aan de slag en ontwierpen nog meer kleding. Ook deze gingen zeer vlot van de hand. Ze besloten dan om een apart label op te richten, namelijk In Gold We Trust, als ode aan Amsterdam en als ode aan de show ‘de Gouden Eeuw’.

Je hele garderobe bij In Gold We Trust?

Wat precies het geheim is achter het succes? Het antwoord moeten we helaas schuldig blijven. Insiders beweren dat de broeders Franzel gewoon hun eigen ding doen, op basis van hun eigen ervaringen en dat ze dit soms op hun eigen (positieve) eigenzinnige manier doen. In elk geval: In Gold We Trust is een label om nauwgezet in het oog te houden. Het gaat voor 100% de trendy toer op. Eens je van dit label hebt geproefd, smaakt het naar meer. Hun meest gekende kledingstuk is de hoodie. Maar ook t-shirts en broeken zitten in het assortiment. Wie zoekt naar trendy shorts, zwembroeken, joggingpants of trackpants, vind ze bij dit merk. Ze zijn in discrete, felle en hippe kleuren te verkrijgen. Daardoor stel je gewoon je eigen look samen.

Kwaliteit en uitstraling gaan samen

Alle producten van In Gold We Trust zijn van hoge kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk. Je wilt immers heel lang van je favoriete hoodie of t-shirt genieten, toch? De uitstraling is al even belangrijk. Dit label plaatst zijn logo goed zichtbaar op het kledingstuk. Het logo is gewoon een deel van de uitstraling. Erkenbaarheid en verbondenheid onder mede-dragers van dit merk spelen een rol. Het geheim van In Gold We Trust? Wij vermoeden: gewoon jezelf zijn, een eigen imago creëren.