vandongen logo

Mijn baas wilt overstappen naar machinaal borduren. Nu kan je machinaal borduren bij veel bedrijven laten doen. Toch is er maar een de beste, en dat is Van Dongen met de Kroon. Zij zijn al namelijk al eeuwen gespecialiseerd in dit werk en weten dit als geen ander. Onze opdrachten laten we dan ook altijd door hun doen. Zij kunnen het als geen ander. Tot nu toe zijn alle opdrachten goed afgerond. Overigens hebben zij ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding ten opzichte van de concurrenten. 

Opdrachtborduurmachine Van Dongen

Mijn baas wilt dus iets anders, en die opdracht krijg ik op me. Nu vind ik dit natuurlijk niet erg, want ik hoef dit alleen voor te leggen bij Van Dongen met de Kroon. Ze weten als geen ander hoe ze met onze opdrachten moeten omgaan, en kunnen dit makkelijk aan.

Contact

Ik zocht contact op met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd netjes opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd verder vriendelijk te woord gestaan. Het gesprek verliep soepel, voor ik het wist was ik verbonden met iemand die me verder kon helpen. De volgende week had ik al een advies op maat! Super bedrijf. We kunnen niet meer zonder hen.