Ook jouw heftruckcertificaat kun je op een leuke, vlotte manier behalen bij Osseforth Opleidingen. Woon jij in Limburg, dan is er altijd wel een vestiging van dit opleidingscentrum bij jou in de buurt. Zelf heb ik mijn heftruckcertificaat behaald op de locatie in Elsloo. Al binnen één dag had ik mijn certificaat op zak!

HeftruckcertificaatHeftruckcertificaat in 1 dag of in 2 dagen

Osseforth Opleidingen biedt allerlei beroepsopleidingen aan voor mensen die werken in de logistiek en transport sector. Bij intern transport zijn er natuurlijk altijd meer risico’s op bedrijfsongevallen en daarom zijn dit soort cursussen enorm belangrijk. De cursus voor het heftruckcertificaat is er dan ook echt op gericht om de veiligheid binnen een bedrijf te verbeteren.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je je inschrijven voor de een- of tweedaagse cursus. Ben je al erg ervaren of heb je bijvoorbeeld in het verleden al een certificaat behaald maar is deze verlopen? Dan kun je bij Osseforth kiezen voor de eendaagse cursus. Bij de tweedaagse cursus wordt zowel theorie als praktijk behandeld. Om deel te mogen nemen aan de cursus moet je minimaal 16 jaar oud zijn en goed Nederlands beheersen. De cursus wordt namelijk alleen in het Nederlands gegeven.

Heftruckcertificaat

Osseforth is een aanrader

Ik kan er voor de komende vijf jaar weer vooruit met mijn heftruckcertificaat en ben er hartstikke blij mee. Het is een groot gemak dat ik nu binnen het bedrijf ook met de heftruck overweg kan en mijn baas is het daar helemaal mee eens. Daarnaast ken ik nu de instructies en heb ik de nodige kennis om veilig te kunnen werken. Ik kan Osseforth Opleidingen dan ook echt aanraden wanneer je een beroepsopleiding wilt volgen. Denk niet alleen aan een heftruckcertificaat, want je kunt hier ook je VCA, ADR en BHV certificaat behalen.