Vorige week ben ik samen met mijn vriendin naar de winkel van van Bommel geweest. Het is een gigantisch bedrijf wat een goede naam heeft. Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Aangezien er veel kortingen zijn op de website, zou ik nu gaan kijken.

Service van Bommel

Ik heb een hele moeilijke voet. Het is daarom niet altijd even makkelijk om voor mij een goede schoen te vinden. Gelukkig slaag ik wel van Bommel wel vaak. In de winkel werd ik erg goed geholpen. Het bedrijf verdiend daarom in mijn ogen een groot compliment. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze namen echt de rust voor je. Aangezien de greve sneakers goed bevallen ben ik zeker van plan om vaker schoenen te kopen bij van Bommel. Zij beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit. De greve sneakers zijn echt een aanrader! Ze lopen fantastisch en zijn voordelig.