Gouden oorbellen

Ben je op zoek naar gouden oorbellen maar weet je niet waar je moet zoeken? Je bent al op internet dus gouden oorbellen online bestellen is slechts een klik of een tik van je verwijderd. Om gouden oorbellen voor dames aanschaffen wat eenvoudiger en goedkoper te maken, hebben we een aantal praktische tips en vragen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel, safe en simpel shoppen naar de mooiste sieraden online.

Winkelen vanaf de bank, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doe je bij ikbensieraden.nl, de online juwelier voor de hele Benelux.

Hoeveel karaat is “echt” goud?

Alleen bij 24 Karaat spreken we van echt goud. Dit is niet hetzelfde als bij diamanten, daar wordt Karaat gebruikt voor het gewicht, bij goud betreft dit het percentage goud in het metaal. Om bijvoorbeeld gouden oorbellen goedkoper en sterker te maken worden er andere metalen bij gemengd. Dan worden het vaak 18K of 14K sieraden.

Gouden oorbellen

Wat betekent “Gold Plated”?

Gold Plated noemen we in de Nederlandse taal “verguld”, het betekent dat er een dun laagje goud om een ander materiaal wordt aangebracht. Zo kunnen ze de sieraden meer vormvast maken, en het is ook heel gunstig voor de prijs. Bij gouden oorbellen voor dames kopen in de online webshop betreft het vrijwel altijd vergulde sieraden.

Waar kan ik gaatjes laten maken?

Wanneer je graag gouden oorbellen wilt bestellen maar je hebt nog geen gaatjes zijn er verschillende plaatsen om naartoe te gaan. Doe het niet zelf, en laat jouw vriendin ook niet even met een hete naald een gaatje prikken, je kunt terecht bij diverse juweliers en winkels met sieraden om professioneel gaatjes te laten prikken. Ook Tattoo shops bieden vaak deze diensten aan. De gaatjes moet je goed schoonmaken en je moet even wachten tot je onze gouden oorbellen mag dragen, dus heb geduld!

Mag ik gouden oorbellen online ook retour sturen?

Ja, dat mag. Door de Wet Aankoop op Afstand mag je producten binnen 14 dagen retour sturen zonder opgaaf van reden. De producten moeten wel in nieuwstaat blijven en mogen niet gebruikt worden. Je mag die gouden oorbellen dus wel uitpakken en bekijken, maar steek ze niet in je oren. Dan gelden de voorwaarden niet meer, het is ook niet bepaald hygiënisch. Bekijk de webshop voor meer informatie over de voorwaarden en procedure bij retourzendingen.

Genoeg informatie? Je bent vast wel nieuwsgierig naar de nieuwste collectie gouden oor juwelen voor dames bij ikbensieraden.nl. Bekijk ze direct in onze webshop!