Wat is het toch lastig wanneer je gootsteen niet goed door wilt lopen. Dan pas mer k je hoe vaak je de kraan in de keuken gebruikt. Inmiddels staat het water in mijn gootsteen bijna tot bovenaan en wat ik er ook aan heb gedaan het water wilt niet weglopen. Zo heb ik met een speciale spiraal getracht om de gootsteen te ontstoppen, maar op de een of andere reden lukte het mij niet om de spiraal er goed in te krijgen. Ook verschillende gootsteen ontstoppers die ik had gekocht hebben niets geholpen, dan maar loodgieter Leiden bellen.  vijverpomp_superfish_pondeco_plus_serie

Snel geholpen

Gelukkig kon de loodgieter al snel ter plaatse zijn en binnen een half uur hoorde ik het water uit mijn gootsteen al doorlopen. Waar ik bang voor was dat het een grote reparatie moest worden en dus veel geld zou gaan kosten is met een sisser afgelopen. Doordat ik vaak vet in de gootsteen weg gooi is deze dus verstopt geraakt waardoor het water niet meer weg kon lopen. Natuurlijk is dit een hele goede les voor mij geweest, zeker nu ik de loodgieter heb moeten inschakelen. In het vervolg geen vet meer door mijn gootsteen, gewoon in de prullenbak.