First Cleaner

Mijn zoektocht naar een schoonmaakbedrijf Zeist en omstreken is geslaagd!

schoonmaakbedrijf ZeistNadat wij het eindelijk voor mekaar hadden gekregen, was de koopsom rond van ons bedrijfspand. Gelukkig konden wij hier al snel het werk in uitvoeren en dat geeft mij een prettig gevoel. Het personeel heeft zijn intrede al vrij snel kunnen maken en je kon het merken dat zij het leuk vonden. Natuurlijk is het zo dat er gewerkt wordt. Waar er wordt gewerkt, daar wordt ook rotzooi gemaakt en dat is logisch. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die het pand voor ons kan schoonmaken.

De schoonmaakbedrijf Zeist had ik snel gevonden

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van firstcleaner.net. Op de website van dit bedrijf las ik al vrij veel informatie. Met name het feit dat zij in onze streek werkzaam zijn en dat de kosten aan de lage kant zijn. Wel zo prettig om dit van tevoren te weten toch? Hierdoor heb ik dit bedrijf langs laten komen zodat zij de oppervlakte konden berekenen. Aan het einde kreeg ik een offerte in mijn mail en hier heb ik meteen akkoord op gegeven. Wat een geweldige service!