Ik vind het erg belangrijk om mijn huid zo nu en dag goed te behandelen. Dit omdat ikzelf al een vrij slechte huid heb en er niet op zit te wachten dat het nog erger kan worden. Mijn man had al eens gezegd dat ik een schoonheidsspecialisten Heerlen moest gaan zoeken, wellicht dat hun goede tips hebben om van deze klachten af te komen. Ikzelf had het nooit verwacht deze stap ooit te ondergaan….

063ee9aeb9f60efa02823e51450f82ce_XL

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een praktijk waar ik heen kan ben ik terecht gekomen op de website van Huidverbetering+ Elian. Gevestigd in Heerlen, dit was perfect voor mij! In de hoop er zo snel mogelijk terecht te kunnen heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Als bericht mogen ontvangen dat ik de eerstvolgende dag al terecht kan! Dit had ik nooit verwacht waardoor ik volmondig ja heb gezegd, wellicht kunnen ze er toch voor zorgen dat alles zo goed als mogelijk behandeld wordt toch?

Al met al heb ik deze behandeling van de week mogen ondergaan. Als eerste een goede uitleg gekregen hoe dat ik mijn huid moet behandelen, daar heerlijk genoten van mijn behandeling.