Vlakke lichtkoepel

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle lichtkoepel, in plaats van de traditionele koepel met een hoge kap dan is een vlakke lichtkoepel vast iets voor je woning. Deze koepel heeft een moderne uitstraling, is van glas en ziet er zeer mooi en luxe uit. Je kunt de koepel gebruiken op een veranda of overkapping, maar ook op een andere ruimte van je woning is dit model geschikt. Maak je ruimte weer licht door het natuurlijke daglicht wat er door de koepel naar binnen komt.

Vlakke lichtkoepel

Moderne uitstraling

Na het plaatsen van de vlakke lichtkoepel heeft je woning direct een moderne uitstraling, in veel gevallen kan het zijn dat je woning ook meer waarde heeft door de koepel. De koepel is er verschillende varianten, een extra geïsoleerd model zorgt ervoor dat zowel zomer als winter de temperatuur behaaglijk blijft. Materialen, modellen en uitvoeringen zijn er in overvloed te kiezen, het is ook mogelijk om van meer exemplaren een zogenaamde lichtstraat te maken. Op een licht hellend dak is de koepel overal te plaatsen, voordeel is ook dat je weinig tot geen onderhoud hebt.

Geschikt voor elke ruimte

Of je de vlakke lichtkoepel nu in de uitbouw wilt plaatsen of in de badkamer, de koepel is geschikt om in iedere ruimte in te bouwen. Met de extra accessoires kun je de koepel naar wens nog luxer maken, of voorzien van handige functies. Ga je de koepel met de hand bedienen, of vind je elektrisch makkelijker? Ook een zonwering is in de zomer geen overbodige luxe, hierdoor blijft de zon en de warmte in de zomer buiten.