Debiteuren

Factoring is een super goed systeem waar ik beslist mee zal blijven werken. Dit is ook de reden waarom ik mijn ervaring graag wil delen met de lezer van dit blog. Ik raad je aan om eens te kijken op de website van Finqle. Dit bedrijf werkt met een zeer goed systeem dat erg aantrekkelijk is voor de zzper. Je kunt eenvoudig je facturen indienen bij Finqle die vervolgens de factuur aan jou voldoet. De betaling kun je binnen 24 uur al verwachten. Hierna gaat Finqle zelf achter de betaling aan bij jouw debiteur. 

Factoring

Factoring zonder zorgen

Factoring is een techniek die ervoor zorgt dat de zzper geen enkele zorgen heeft en de betaling (vroeg) op tijd ontvangt. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar de posten die openstaan in de debiteurenadministratie. Dit maakt het ondernemen een stuk leuker al zeg ik het zelf. Want om eerlijk te zijn heb ik ook helemaal geen tijd en zin om te lang met mijn administratie bezig te zijn. 

Neem daarom eens zelf een kijkje op de website. Het werkt namelijk allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Bij deze wens ik je vast veel succes met onderneming en een goede facturatie.