Recent heb ik een zonwering Den Bosch aangeschaft. Nadat mijn oude zonwering kapot was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf wat mij advies op maat kon verschaffen betreffende zonweringen specifiek voor mijn woonsituatie. Al snel kwam ik uit bij Das en Vlassak zonweringen.

Logo_header
Uitvoering

Ik ben zeer te spreken over het totaal plaatje van de geleverde dienst. Na het eerste contact werd een afspraak gemaakt welke mogelijke types beschikbaar waren voor mijn achtergevel. Nadat de opties waren afgewogen kon ik in de showroom een blik werpen van de modellen op ware grootte om mijzelf een goede impressie te geven van het product. Nadat de keuze gemaakt was, is het bedrijf 2 dagen later langs gekomen om de zonwering te installeren. Tot op heden ben ik zeer tevreden over mijn markies . Doordat het markies over het algemeen van grote omvang is, is mij geadviseerd geworden om te kiezen voor elektronische bediening. Dit werkt perfect!

Ik ben blij met het advies op maat dat gegeven is door Das en Vlassak zonwering Den Bosch